Säkra din familjs överlevnad idag!

Gör så här och spara 2 780 kronor:

 1. Få Dynamoradion för 0 kronor (värde 424 kronor)!
 2. Välj 2 Överlevnadsdetaljer för 99 kr / st (värde upp till 3 108 kronor).
 3. Totalt värde 4 296 kronor, ditt pris 2 x 99:-.
 4. Du sparar upp till 2 780 kronor och få överlevnadsutrustning!

I Överlevnadsspaketet får du inte bara det allra nödvändigaste för att överleva – du får även tillgång till Pennan & Svärdets experter och gedigna kunskapsbank. Allt för att du i dessa tider ska kunna vara förberedd. Och frågar du mig så har Överlevnadspaketet allt du behöver när katastrofen är ett faktum. Framförallt vill jag slå ett slag för den av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) rekommenderade Dynamoradion. Som exempelvis kan ladda mobilen åt dig i nödlägen! Ett måste när strömmen har gått!

Ett måste när krisen kommer!

"Hesa Fredrik i all ära - men med Dynamoradion är jag - alltid redo!"

Karin, medlem i Pennan & Svärdet

Mått: 13 x 6 x 4,5 cm Vikt: ca 300 gram Frekvensomfång: AM: 520 ~ 1710 KHz FM: 87 ~ 108 MHz Kraftkälla: 17500 / 3,7 / 1000 MAh Li-ion81846

PÅ KÖPET MED DITT VÄLKOMSTPAKET!

"Toppenradio, redan provad! Smidig utformning, mångsidig, tålig... Det finns dynamoradio i den vanliga handeln. Den som jag just skaffat ser jag som överlägsen!"

Britt-Marie, nybliven medlem i Pennan & Svärdet

"Jag heter Ingela Persson. I nummer 10 av Pennan & Svärdet står det om en Dynamoradio som jag väldigt gärna vill beställa. Den kanske har tagit slut igen eftersom det just nu är extra rörigt i världen?"

Ingela Persson, medlem i Pennan & Svärdet

"Jag har varit medlem i tre år och har bara positivt att säga om Pennan & Svärdet. Utbudet är enormt och det är ofta svårt att välja."

Markku, medlem i Pennan & Svärdet

"Dynamoradion är perfekt, har nu två stycken."

Lars, nybliven medlem i Pennan & Svärde

Som medlem får du tillgång till unikt innehåll och produkter –

som du inte hittar någon annanstans

Du får tillgång till våra unika överlevnadsutbildningar samt studieresor med kunniga officerare som experter. Minst 10 resor per år; bland annat Tjernobyl, Normandie, Poltava, och världsunika turer med robotbåten Ystad!

Du rustas med livsviktig överlevnadsutrustning, ikoniska utrustningsdetaljer, äkta persedlar framtagna av Försvarsmakten, klassiska militära ur ingen annan kan komma över: Äkta repliker av klassiska militära ur samt svensk militär materiel och militära persedlar.

Som medlem i Pennan & Svärdet är du aldrig ensam. Tillsammans med tusentals andra entusiaster får du helt utan kostnad det upplevelsebaserade magasinet Pennan & Svärdet i digital utgåva med extramaterial – minst 14 gånger per år (värde 1 188 kr/år).

 • Pennan & Svärdet är unikt på den nordiska marknaden. Ett medlemskap i Pennan & Svärdet tillhandahåller dig ett högkvalitativt innehåll och förmånserbjudanden som är exklusivt för oss medlemmar, du hittar dem ingen annanstans i hela världen.
 • Dessutom tillkommer ett omfattande bibliotek med klassiska militära utrustningsdetaljer, överlevnadsprodukter, böcker, resor, utbildningar och filmer.
 • Pennan & Svärdet drivs av entusiaster för entusiaster.

Välkommen in i Pennan & Svärdets gemenskap!

Riskfritt medlemskap
Upplevelseklubben Pennan & Svärdet har aldrig medlemsavgift och ingen bindningstid. Ditt enda åtagande är att ta ställning till det förmånserbjudande som presenteras i varje nummer av Pennan & Svärdet. Och är du inte nöjd med det du beställer får du givetvis pengarna tillbaka.

Din bästa vän i fält!
Läs mer
Ljus i mörkret!
Läs mer
Utvecklad av Försvarsmakten!
Läs mer
Rusta dig rätt när det gäller!
Läs mer
Är du förberedd?
Läs mer
Säkra din överlevnad med Pennan & Svärdet
Läs mer

Vågar du riskera att inte veta?

Vill du ha full koll på läget? Vill du veta sanningen bakom många krigsmyter? Vill du få tillgång till ikoniska utrustningsdetaljer ingen annan kan komma över?

I så fall är du välkommen att teckna ett provmedlemskap i Pennan & Svärdet. Tro mig! Du har allt att vinna! Inget att förlora.

Ett klick räcker! Superenkelt!

I din digitala Pennan & Svärdet, sköter du enkelt dina beställningar och avbeställningar med ETT klick – superenkelt.

 • Via appen: Enkelt, lätt, säkert!
 • Ingen medlemsavgift
 • Ingen bindningstid
 • Vi levererar till Finland
 • Pennan & Svärdet, kostnadsfritt!

Tre skäl att prova på ett medlemskap i Pennan & Svärdet

 1. Du rustas med kunskap, memorabilia och ikoniska utrustningsdetaljer ingen annan kan komma över: Äkta repliker av klassiska militära ur samt svensk militär materiel och militära persedlar. Du stödjer bevarandet av det svenska militära kulturarvet!
 2. Du får tillgång till våra unika studieresor samt överlevnadsutbildningar med kunniga officerare som experter. 10 resor per år; exempelvis Poltava, Nordkorea och Normandie.
 3. Som medlemmar gör vi alla en insats för att uppmärksamma och stödja Försvarsmaktens arbete i Sverige, genom bland annat vår pod, våra filmer och vår utgivning. De många egenutgivna böckerna finns bara att tillgå genom medlemskap.

En fullspäckad medlemstidning, Pennan & Svärdet, utan extra kostnad (värde 1 188 kronor per år) – snabbt, enkelt och säkert i en app för din mobil eller surfplatta.

Pennan & Svärdet tänker åt dig!

Genom e-brev och SMS meddelar klubben dig om sista svarsdag och sista beställningsdag. Jag ser också till att du får en direktlänk till den digitala tidningen med e-post. Ingen inloggning behövs – du bara klickar, så öppnar sig den digitala Pennan & Svärdet för dig. Det skall vara enkelt och problemfritt att vara medlem. Du skall inte behöva hålla någonting i huvudet.

Riskfritt medlemskap

Medlemskap utan förpliktelser. Klubben har ingen medlemsavgift och ingen bindningstid. Ditt enda åtagande är att ta ställning till det förmånserbjudande som presenteras i varje nummer av Pennan & Svärdet. Och för att göra det problemfritt för dig, så ser jag till att du påminns om sista svarsdag via mail (och även SMS om du så önskar).

Ingen medlemsavgift och ingen bindningstid!

Upplevelseklubben Pennan & Svärdet fungerar även som ett bokförlag. Under min ledning tar klubben fram böcker som bara kan ägas av oss medlemmar. De finns ingen annanstans. Min ambition är att göra militärhistorien levande. Du skall kunna se de stora slagen framför dig, höra stridslarmet, brisaderna från bomber och granater eller uppleva skräcken i att lyssna efter sjunkbomber på hundra meters djup.

Genom Pennan & Svärdet får du full koll på läget!

Pennan & Svärdet drivs av stiftelsen SMB (Svenskt Militärhistoriskt Bibliotek). En upplevelseklubb av och för entusiaster. Du rustas med kunskap, memorabilia och ikoniska utrustningsdetaljer, militär materiel och militära persedlar. Du får tillgång till unika studieresor och överlevnadsutbildningar. Vi är alla med och uppmärksammar Försvarsmaktens arbete i Sverige. Och det bästa av allt – det kostar inte en krona att vara med!

Varmt välkommen önskar

Lennart B:son Uller

Lennart Bson Uller

Överste, ordförande för stiftelsen Svenskt Militärhistoriskt Bibliotek, Ansvarig utgivare för Pennan & Svärdet.

Lennart Bson Uller