Väntlista för Kretaresa 2023

2023-02-22 t.o.m. 2023-02-26

Resa till Kreta 22 - 26 februari 2023

Uppgifter deltagare 1

Meddeltagare

Eventinformation

Deltagaravgiften är 12885:-/person

Avgift ska vara betald senast 2022-12-25

Bokningsavgift på 3000:-/person ska vara betald inom 10 dagar efter lagd bokning

Enkelrumstillägg tillkommer med 1850:-/person

Del i dubbelrum som bokas av enskild resenär kan endast erbjudas i mån av plats. Annars erbjuds enkelrum med tillkommande avgift.

Betalning sker till bankgironummer 5342-0345

Ange ditt tele-/mobiltelenr följt av KR som referens vid betalning

T.ex. 0700000000KR

Ändringar i programmet kan ske. Om du bokar flygplansanslutning se till att du har marginal för förseningar. Ändrade flygtider från flygbolagen ansvarar ej Pennan & Svärdet för.

Sista anmälningsdag är 2022-12-25

Övrig reseinformation

Flyg ingår INTE i resans pris och bokas av varje deltagare själv. Beakta särskilt samlingstid och samlingsplats i Heraklion, samt att du har god marginal både vid ankomst och avresa. Är du osäker på att du hinner med ett flyg på morgonen rekommenderas att du åker kvällen innan och övernattar i Heraklion.

Samlingsplatsen är på flygplatsen i Heraklion, vid ankomsthallen (efter bagageutlämningen) på utgångsterminal. Där väntar reseledningen. Du skall vara vid samlingspunkten senast klockan 9:15

Fyra nätter Hotel på Kreta. Del i dubbelrum ingår (enkelrum kan bokas mot pristillägg).

Samtliga måltider. Fyra frukostar, fyra luncher och fyra middagar.

Anmäl även via mejl till Pennan & Svärdets reseledning vilket flyg och flightnummer, alternativt annan transport, som du har bokat.

Resan avslutas på hotellet i Heraklion den 25 februari. Du tar dig till flygplatsen på egen hand. Frukost på hotellet för de som reser lite senare.

Observera att du som deltar måste inneha giltigt vaccinationsintyg mot Covid-19. Varje deltagare förbinder sig att själv tillhandahålla intyg samt att följa lokala anvisningar om, till exempel, munskydd eller avstånd.

Dags att boka dig för resan/eventet

Godkännande av informationen om de särskilda, övriga och allmänna resevillkoren

Observera att bokningen inte kan sändas in om inte rutan nedan är ikryssad.

Svenskt Militärhistoriskt Bibliotek (SMB), organisationsnummer 898500-9052, som driver upplevelseklubben Pennan & Svärdet, är researrangör. När SMB skriftligen bekräftat medlemmens anmälan till resan föreligger ett avtal mellan researrangören och resenären. Resenären är skyldig att kontrollera de resehandlingar som översändes före avresan och omgående påtala eventuella felaktigheter för rättelse.

Hanteringen av personuppgifter, som lämnas vid bokningen, sker enligt SMB: integritetspolicy för medlemskapet i Pennan & Svärdet och dessa uppgifter sparas inte när arrangemanget är genomfört.

OBS! Måste godkännas.
Markera den lilla gråa rutan nedan för att kunna skicka in din anmälan.


Kontakt

Om du har några frågor, vänligen kontakta philippe.bohstrom@smb.nu på resor@smb.nu.