Bokning av Normandie 2023

2023-05-11 t.o.m. 2023-05-14

Resa till Normandie 11 - 14 maj 2023

Uppgifter deltagare 1

Meddeltagare

Eventinformation

Deltagaravgiften är 16850:-/person

Avgift ska vara betald senast 2023-03-31

Bokningsavgift på 3000:-/person ska vara betald inom 10 dagar efter lagd bokning

Enkelrumstillägg tillkommer med 2250:-/person

Del i dubbelrum som bokas av enskild resenär kan endast erbjudas i mån av plats. Annars erbjuds enkelrum med tillkommande avgift.

Betalning sker till bankgironummer 5342-0345

Ange ditt tele-/mobiltelenr följt av NR som referens vid betalning

T.ex. 0700000000NR

Ändringar i programmet kan ske. Om du bokar flygplansanslutning se till att du har marginal för förseningar. Ändrade flygtider från flygbolagen ansvarar ej Pennan & Svärdet för.

Sista anmälningsdag är 2023-02-25

Övrig reseinformation

Flyg ingår INTE i resans pris och bokas av varje deltagare själv. Beakta särskilt samlingstid och samlingsplats i Paris, samt att du har god marginal både vid ankomst och avresa. Är du osäker på att du hinner med ett flyg på morgonen rekommenderas att du åker kvällen innan och övernattar i Paris.

Samlingsplatsen är på flygplatsen Charles du Gaulle, vid ankomsthallen (efter bagageutlämningen) på terminal 2F. Där väntar reseledningen. Du skall vara vid samlingspunkten senast klockan 9:45.

Anmäl även via mejl till Pennan & Svärdets reseledning vilket flyg och flightnummer, alternativt annan transport, som du har bokat.

esan avslutas även vid terminal 2F på Charles du Gaulles flygplats i Paris. Beräknad ankomsttid på avslutningsdagen är cirka klockan 16:00 på söndagen 14 maj. Beakta dock att trafiken kan orsaka förseningar så att du har god marginal till ditt flyg.

Dags att boka dig för resan/eventet

Godkännande av informationen om de särskilda, övriga och allmänna resevillkoren

Observera att bokningen inte kan sändas in om inte rutan nedan är ikryssad.

Svenskt Militärhistoriskt Bibliotek (SMB), organisationsnummer 898500-9052, som driver upplevelseklubben Pennan & Svärdet, är researrangör. När SMB skriftligen bekräftat medlemmens anmälan till resan föreligger ett avtal mellan researrangören och resenären. Resenären är skyldig att kontrollera de resehandlingar som översändes före avresan och omgående påtala eventuella felaktigheter för rättelse.

Hanteringen av personuppgifter, som lämnas vid bokningen, sker enligt SMB: integritetspolicy för medlemskapet i Pennan & Svärdet och dessa uppgifter sparas inte när arrangemanget är genomfört.

OBS! Måste godkännas.
Markera den lilla gråa rutan nedan för att kunna skicka in din anmälan.


Kontakt

Om du har några frågor, vänligen kontakta Philippe Bohstrom på resor@smb.nu.