Detta är ett erbjudande för att bli medlem i Pennan & Svärdet


Sveriges mörka hemligheter

Sveriges mörka hemligheter ger dig som medborgare en insyn i och en överblick över hur Sverige skulle skydda sig mot angreppet från öst. I många fall är det du och jag som är först med att få dessa avslöjanden till godo.

En gammal officer som jag känner fick läsa Beckers första manus och förbluffades över mängden information som fanns med och som han trodde var fortsatt hemlig.

Melker Becker
Sveriges mörka hemligheter
Hemliga platser och bergrum i Försvarets tjänst
96 s., 21 x 26 cm, 111 bilder i färg och s/v., inb., hård pärm

Melker Becker – ett värdefullt samarbete

Tillsammans med Melker Becker har Pennan & Svärdet nu gett ut hans nya bok Sveriges mörka hemligheter, sprängfylld med intressant information om Sveriges alla hemliga rum och många militära skyddsobjekt. Samarbetet med Melker sträcker sig dock längre än bara till boken. Som medlem får du dessutom alltid läsa Melkers nyaste krönika i tidningen Pennan & Svärdet. Utan att avslöja för mycket finns det planer på ett fördjupat samarbete.

Skyddsrummet under Klaraberget vid T-centralen i Stockholm. Skyddsrummet skulle förslutas med ståldörrar som vägde 70 ton. Själva anläggningen var därtill självförsörjande när det gäller elektricitet.


Du får äkta Försvarsmaktsutrustning i ditt paket

Väljer du att bli medlem i dag, ingår förutom boken också den klassiska trikåmössa m/54 kallad Olles brorsa!

Försvarsmaktens trotjänare!

Olles brorsa (trikåmössa m/54, M7346-711000. Det är en klassiker som fortfarande är lika varm som den var när kustjägarna fick ut de första exemplaren 1954! Denna blåa variant är en den svenska marinens klassiker.

Färg Marinblå
Material Ull, polyester
Tillverkningsmetod ribbstickad
Storlek En storlek som passar alla

VÄLKOMMEN IN I SVERIGES STÖRSTA MILITÄRA KLUBB!

✅ MED ETT RISKFRITT PROVMEDLEMSKAP:

DU RUSTAS MED kunskap, memorabilia och ikoniska utrustningsdetaljer ingen annan kan komma över!

DU FÅR TILLGÅNG TILL våra unika studieresor samt överlevnadsutbildningar med kunniga officerare som experter.

SOM MEDLEMMAR gör vi alla en insats för att uppmärksamma och stödja Försvarsmaktens arbete i Sverige.

VAD SÄGER MEDLEMMARNA?

"Jag har varit medlem i tre år och har bara positivt att säga om Pennan & Svärdet. Bokutbudet är enormt och det är ofta svårt att välja."

"För en krigshistoriefantast som jag är Pennan & Svärdet en självklarhet. Jag har hittat böcker och filmer som jag aldrig kunnat finna någon annanstans."

Marcus

AndersTILLSAMMANS ÄR VI STARKA!

Som medlem i Pennan & Svärdet är du aldrig ensam. Tillsammans med tusentals andra militärhistoriska entusiaster får du helt utan kostnad det militärhistoriska magasinet Pennan & Svärdet i digital utgåva med extramaterial – minst 14 gånger per år (värde 1188 kr/år).


DU FÅR ALLTSÅ ALLT DETTA!

✅ I ditt Kalla kriget-paket ingår alltså Melker Beckers nya bok Sveriges mörka hemligheter, sprängfylld med intressant information om Sveriges alla hemliga rum och många militära skyddsobjekt. Finns endast i Pennan & Svärdet!

✅ Dessutom i ditt Expedition Sverige-paket får du dock också en ytterligare utrustningsdetalj, alltsammans för endast 199 kronor. Vad är hållhaken? Jag vågar lova att det inte finns någon. Förutom att både tiden och antalet erbjudanden är oerhört knappt.

✅ Medlemskapet i Pennan & Svärdet då? Ja det är helt riskfritt och kostnadsfritt och ger dig tillgång till bland annat unika militära upplevelseresor, överlevnadsutbildningar och författarträffar!


Väljer du att bli provmedlem idag så betalar du alltså bara 199 kronor. För detta får du Melker Beckers nya bok och Olles Brorsa (värd 228 kronor)!


ALLT DETTA BLIR DITT IDAG FÖR ENDAST 199:-

Du sparar 488 kronor!


Prova på ett medlemskap i Pennan & Svärdet

– som medlem gör du skillnad!

Tre skäl varför du gör skillnad som medlem:


1. Du rustas med kunskap, memorabilia och ikoniska utrustningsdetaljer ingen annan kan komma över: Äkta repliker av klassiska militära ur samt svensk militär materiel och militära persedlar. Du stödjer bevarandet av det svenska militära kulturarvet!

2. Du får tillgång till våra unika studieresor samt överlevnadsutbildningar med kunniga officerare som experter. 10 resor per år; exempelvis Poltava, Nordkorea och Normandie.

3. Som medlemmar gör vi alla en insats för att uppmärksamma och stödja Försvarsmaktens arbete i Sverige, genom bland annat vår pod, våra filmer och vår utgivning. De många egenutgivna böckerna finns bara att tillgå genom medlemskap.

Så fungerar ditt medlemskap:

Vet du hur det går till nu? Vad bra! För detta är dina förmåner ...

  • Ingen medlemsavgift.
  • Ingen bindningstid.
  • Hos oss gäller devisen "Alltid nöjd – eller pengarna tillbaka!"
  • Alltid 30 dagars ångerrätt.

Mitt löfte till dig

Upplevelseklubben Pennan & Svärdet bygger på ett löfte. Som medlem får du tillgång till det andra bara kan drömma om. För vad sägs om över tjugo egenproducerade böcker varje år som bara finns i klubben, mängder av unika filmer och utrustningsdetaljer och exklusiva studieresor för medlemmar (exempelvis besök av slagfälten i Karelen och Suomussalmi).

Varmt välkommen in i gemenskapen!


Per-Anders Lundström Styresman för upplevelseklubben Pennan & Svärdet

P.S. Ingen tid för tvekan om du vill ta del av detta erbjudande! Välkommen in i gemenskapen. DS.

P.P.S. Detta erbjudande verkar kanske för bra för att vara sant, och det är det nog också I skrivande stund har jag nämligen endast 40 böcker kvar! De går åt som glass en ljum vårdag. DS.

✅ INGEN bindningstid ✅ ALDRIG medlemsavgift!

Frågor eller funderingar om medlemskap? Vi vill alltid höra från dig; via info@smb.nu eller varför inte via telefon: 0411-555 320

Om oss

Pennan & Svärdet drivs av stiftelsen Svenskt Militärhistoriskt Bibliotek. Stiftelsen saknar vinstintresse och syftet med verksamheten är bland annat att bevara det svenska militära kulturarvet. Medlen är att sprida kunskap genom böcker, filmer, poddar, utrustningsdetaljer, artiklar, resor samt träffar och seminarier.
Läs mer på: pennanochsvardet.se

Beställningsinformation
Leverans Ditt välkomstpaket levereras inom cirka 10 dagar!
Pack & Porto 49 kr
Betalsätt Kort eller faktura
E-post info@smb.nu
Telefon 0411-555 320